Tweet This
Back to All Events

En folkefiende - Teater Ibsen - Bølgen Kulturhus

En folkefiende - Teater Ibsen - Dagsaktuell Ibsen

Historien handler om badelegen Thomas Stockmann som oppdager at vannet i byens store stolthet "badet" er forgiftet. Han mener å ha gjort en storartet oppdagelse som byen vil takke og hylle ham for. Men Thomas' pragmatiske bror, borgermester Peter Stockmann, viser byens innbyggere hvor mye tid og penger dette vil koste samfunnet og at det er de som må betale for det. Det er duket for en klassisk kamp mellom det idealistiske og det realistiske.

Det som ligger til grunn for denne kampen er det forgiftede vannet. Vi vet at vann er kilden til alt liv, men hva skjer når dette vannet ikke lenger duger til noe?

EN FOLKEFIENDE blir en frisk og fantasifull forestilling hvor vi er på søken etter det sanne og det smålige, det som holder oss sammen og det som splitter oss. Og det handler om vann! Dette svarte, flytende, som vi er så avhengige av.

Mandag 13.april 19:00
Hvor? Bølgen Storsalen


Priser fra 150.00 - 250.00 NOK. Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER.