Tweet This
Back to All Events

Sjøørretkonkurransen i Tønsberg 10. - 12. april 2015


Invitasjon til «Sjøørretkonkurransen i Tønsberg».

Facebook-arrangementet finner du HER.

Sammen med vår nye hovedsamarbeidspartner XXL Tønsberg, inviterer Hesby Travel A/S, Tønsberg Fluefiskeklubb og Tønsberg og Omegns Jeger og Fiskerforening til «Sjøørretkonkurransen i Tønsberg», helgen 10. - 12.. april 2015.

Dette er den 15. gangen vi inviterer til «Sjøørretkonkurransen i Tønsberg» og som tidligere år vil konkurransen ha Furustrand Camping som sitt hovedkvarter. Vi fisker fra Larvik i sør til Sande i nord, et kystområde som byr på flotte fiskemuligheter for alle typer sportsfiskeredskap. Gode fiskemuligheter, et flott landskap og flotte premier trekker hvert år flere hundre deltagere, både fra inn- og utland til «Sjøørretkonkurransen i Tønsberg». 

Hovedkonkurransen har da en varighet fra fredag til søndag. Startskuddet vil gå kl. 19.00 fredag kveld, med mulighet for påmelding fra ca. kl. 18.00 og frem til 21.00. Det vil også være muligheter for påmelding på Furustrand mellom kl. 09.00 – 12.00 lørdag for de som ikke har anledning på fredagen. Konkurransen varer frem til hovedinnveiingen avsluttes kl. 15.00 på søndag! Premieutdelingen runder av helgen kl 16.00, og da drysser det gjerne litt ekstra premier blant de oppmøtte. 

I tillegg til den avsluttende innveiing på søndag kl. 15:00 blir det avholdt to delinnveiinger i løpet av lørdagen, med premier for største fisk. 

Det konkurreres i tre klasser og i en egen lagkonkurranse;
Senior flue
Senior åpen (flue, sluk og agnfiske)
Junior, under 16 år (flue, sluk og agnfiske)

Det er kun tillatt med fiske fra land, da med forsiktig vading! Vi opprettholder også kravet vårt om minstemål på 35 cm og en K-faktor på 0.95 for godkjent sjøørret!

Til sammen deler vi ut premier for over 130.000 kroner. I forbindelse med konkurransens 15 års jubileum slår vi til med enda mer spektakulære premier. Vinnerne av de to senior klassene premieres med en tur til BELIZE, til en verdi av over 30.000 kroner, mens andre og tredje plass i seniorklassene og de tre beste i junior klassen premieres med førsteklasses fiske- og turutstyr.

For å tilrettelegge best mulig, er den en fordel om du forhåndspåmelder deg. Det kan du gjøre ved å betale startkontingenten til konto (MERK NYTT KONTONR) 2470.28.85228. Start kontingenten er kr. 100,- for juniorer og kr. 400,- for seniorer. Husk å merke påmeldingen med den klassen du ønsker å delta i og ditt navn samt adresse. Du er da med i trekningen av en flott premie. Frist for forhåndspåmelding er tirsdag 31. mars 2015. 

Ved betaling under selve arrangementet, minner vi om at dette må gjøres kontant. Vi har ikke tilgang på bankterminal.

Furustrand Camping er en 4 stjernes campingplass med tilbud om leie av hytter og campingvogner og med plass til telt og egen campingvogn. Leie av hytter og campingvogner er populært, så vær tidlig ute med din bestilling. Mer informasjon om Furustrand Camping finner du påwww.furustrand.no eller du kan kontakte dem på
telefon 33 35 70 00

For mer informasjon besøk oss på facebook, hjemmesiden vår (http://www.sjoorrettkonkurransen-i-tonsberg.no/)

eller kontakt:

Tønsberg og omegns JFF
http://www.tojff.no/

Tønsberg Fluefiskeklubb
http://www.tffk.net/

Hesby Travel A/S 
33311236
ivar@hesbysport.no

XXL Tønsberg
936 91 740
jonerik.halvorsen@gmail.com