Tweet This
Back to All Events

RIKSTEATRET: JURYEN - Bølgen Kulturhus

Hva skjer når barna får bestemme?

To dansere danser til vakker musikk og blir avbrutt av barnestemmer som sier: ”Hva er det de gjør?» «Vi skjønner ingenting.» Barna i videoen stanser forestillingen og sier: «Siden vi er barn og dette skal være en barneforestilling, må vi få være med å bestemme hva det skal handle om.» Herifra må danserne gjøre som barna sier. Tror du de klarer å lage den optimale forestillingen?

Juryen er en underholdende forestilling for både barn og voksne. Barna er kanskje de som ler mest og høyest!

Juryen er laget av Hege Haagenrud. Hun arbeider i landskapet mellom dans og teater, og produksjonene hennes har vært blant de mest spilte forestillingene for barn og unge de siste årene. Juryen engasjerer på glimrende måte og får oss til tenke over hva slags forestillinger barna egentlig vil se. Passer for barn fra 6 år. 

Biletter koster fra 95 - 240,- og kan kjøpes via Billettportalen HER. 

http://youtu.be/WEZntRDMnmg