Tweet This
Back to All Events

Lykkebobler med Dora & Bjørg - Nøtterøy Kulturhus

Lykkebobler med Dora & Bjørg i Nøtterøy Kulturhus:

MANDAG 9. MARS
KL. 19:00

Voksne: 350,-
Obos: 300,-

Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER. 

Du er fantastisk, og det er på tide at du tror på det! Dora og Björg Thorhallsdottir leverer et humoristisk, inspirerende og livgivende foredrag om å tørre ta hele seg selv i bruk.

Med eksempler fra egne liv forteller de om hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på seg selv, og hun gjør det med MYE humor. Björg pøser på med fantastiske bilder som vil vekke motet i deg. Alt for at du skal kunne leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Unn deg selv en boblende lykkekveld med to damer som gjør livet litt morsommere. Få tips, inspirasjon og le, le, le. I pausen kan du få kjøpt et glass Lykkebobler – Björgs egne cava. For tross alt – Cava er bedre enn tran!

http://www.bjorgt.no/foredrag/sprudlesostre-sprer-lykkebobler/