Tweet This
Back to All Events

UKM 2015 i Larvik

UKM (Ungdommens Kulturmønstring) er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985.

UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet. Noen får også mulighet til å representere UKM som ambassadører utenfor landets grenser.

UKM er et nettverk av små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen.

Se www.ukm.no for nærmere informasjon som påmeldingsfrist og dagsoversikt.

Anbefales hvis du liker bredt utvalg av god ungdomskultur. 
Arrangør: Larvik kommune

Hvor? Bølgen Kulturhus. 

Later Event: March 7
KVINNEKAFÉ: KVINNER OG ARBEID