Tweet This
Back to All Events

VIN MED WONGRAVEN - vinsmaking

Sigurd Wongraven er en norsk musiker med stor lidenskap for vin. Han er viden kjent for sin fagkunnskap om vin og er en populære foredragsholder. Nå deler han av sin kunnskap til massene.

Wongraven har studert WSET Diploma og leser til en rekke eksamener for å fordype seg videre i vinfaget. Han har også jobbet tett med vinmakere i Burgund, Østerrike og Piemonte under innhøsting og gjennom hele prosessen. På den måten øver han innflytelse på både vitikultur og vinifikasjon til egne viner. Han er spesielt opptatt av økologisk vin og hvordan det kan heve kvaliteten i vin. Flere av hans egne viner er fremstilt økologisk og i tett kontakt med produsentene. Wongraven Wines består av viner han blander selv på råstoff fra anerkjente vinhus i Italia, Tyskland og Frankrike.

NB! 18 år! Kun 80 plasser! 

TORSDAG 5. MARS KL. 20:00
Voksne: 395,-
Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER