Tweet This
Back to All Events

TEMAMØTE: World Against Prejudice - Tønsberg og Nøtterøy Bibliotek

TEMAMØTE: WORLD AGAINST PREJUDICE - Tønsberg og Nøtterøy Bibliotek

Lørdag, 21. Mars 2015
Klokka: 13:00 - 15:00
Gratis inngang

World Against Prejudice jobber med å forebygge og bekjempe fordommer. Et av de områdene som kan ha fordommer knyttet til seg, er psykisk helse. I mars lanserer derfor World Against Prejudice en oppmerksomhetskampanje rundt psykisk helse og inviterer i den anledning til et temamøte.

Det vil være en spennende blanding av fagpersoner og personlige historier - alt knyttet opp til psykisk helse. Alle er velkommen til å ta med seg sine egne fordommer som vil bli utfordret sammen med andre. 

Sted : Eventyrrommet
Kontakt : Jakob Semb Aasmundsen jakobsembaasmundsen@hotmail.com