Tweet This
Back to All Events

Kalandra, Brontupisto & Cloud - Konsert på Total


Fredag 20. Mars på Total Scene 

Dørene åpner 18.00
Konsertstart ca 22.00

20-års aldersgrense
Billettpris 50,-


Fredag 20.Mars får Total besøk fra utenbys! Kalandra og Brontupisto legger ut på sin første Norgesturnè I 2015 og skal avslutte det hele med et dundrende bravado på Total Bar og Scene! 

For knappe 50kr får du bli med på moroa og la disse folkelige bandene ta deg med på en musikalsk reise du sent vil glemme.

Kalandra:
Savner du Gåte? Det gjør vi også!
Etter nylig å ha varmet opp for artister som Ólöf Arnalds, Moddi og Eivør jobber den eklektiske sekstetten for øyeblikket med deres første EP. Med en unik miks av Nordisk, Keltisk Folk, og Alternativ Rock, ble deres forrige utgivelser spilt på radiokanaler som NRK P1, The Best of British, BeatFM, FolkRadioUK og andre radiostasjoner i basert i Liverpool, England. Dave Monks fra BBC Merseyside skjenket bandets debut-singel, Sell Your
Voice, med fire uker spilletid på BBCs tilsvarende versjon av Urørt.

Bandet består erfarne live-musikere og kan garantere en forrykende opptreden som vil ta publikum på en musikalsk reise som svinger inneom et utall forskjellige sjangere men med beina godt plantet i folk-rocken.


Brontupisto:

Med én fot godt planta i country- og folk, spiller Brontupisto retro rock ́n roll som kan gi assosiasjoner til både BigBang og Moving Oos. 3-stemte vokalharmonier, vekselbass, hammondorgel og slidegitar - alt toppet med en kraftfull, kvinnelig soul-vokal, resulterer i en ny frisk tolkning av sjangeren, med referanser de fleste vil nikke gjenkjennende til.

Live leverer bandet en kraftpakke av energi, fengende låter og godt håndtverk - med et lass av god stemning og fare for rykk i dansefoten.