Tweet This
Back to All Events

NATTEN ER DAGENS MOR - Nøtterøy Kulturhus

Ellen Horn takker for seg som teatersjef i familiedrama med datteren Kjersti Horn i registolen. 

Mor, far og to sønner. Vi møter en liten familie i det sjuskete hotellet de driver i Skåne. Det er vareopptelling, og den yngste sønnen David fyller 16 år. Gjennom et rystende døgn rulles et nettverk av løgner opp. Det utspiller seg scener som bare kan oppstå i den mest intime av alle atmosfærer: hjemmet.

Lars Norén skriver teaterstykker med storartede roller. Han er skuespillernes dramatiker, glassklar i sin innsikt og brutal i sin utnyttelse av teatrets virkemidler. "Natten er dagens mor" er en moderne klassiker om skam, håp og kjærlighet.

Når Nationaltheatret og Riksteatret går sammen om å sette opp et av Noréns viktigste verker, spilles moren av Ellen Horn, og regien er ved datteren Kjersti Horn. De andre rollene spilles av Terje Strømdahl, Emil Johnsen og Glenn André Kaada.

Sekser i VG! : Å gi en sekser på terningen til et maratonløp i et familiært helvete, høres kanskje ut som selvpisking. Men stort bedre helvete enn dette får du neppe.

Opplev mer:
Vi inviterer til introdusjon ved Ellen Horn i foajeen før forestillingsstart. Fra teatersjef til skuespiller.

På scenen
Ellen Horn, Terje Strømdahl, Emil Johnsen og Glenn André Kaada.

Team
Av Lars Norén. Oversatt av Arne Lygre. Regissør Kjersti Horn. Scenograf og kostymedesigner Sven Haraldsson. Lysdesigner Chrisander Brun. Lyddesigner Erik Hedin. Dramaturg Hege Tørressen.

Produsert av Nationaltheatret og Riksteatret.
Spilletid: ca 2 timer og 20 min (inkl. pause)

MANDAG 2. MARS KL. 19:00

Voksne: 400,-
Student: 320,-
Obos: 320,-
Honnør: 320,-

Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER.