Tweet This
Back to All Events

Kafé på Sukke Gård i Re - Hver torsdag!


Velkommen til kafé på Øvre Sukke Gård i Re, torsdager fra kl. 12-19.

Adresse: 
Kjønnerødveien 251,
3175 Ramnes, Norway

Om Sukke Gård:
Vi er et lite, idealistisk og sjarmerende småbruk i hjertet av Vestfold. På gården bor Espen og Hege. Vi har vi 5 sønner. Ellers har vi to Islandshester - Elja og Birna, 22 høner, 5 moskusender og 2 katter. Vi driver en liten gårdkafé med sære åpningstider! På den måten får vi mulighet til å drive med alle de tingene vi er glade i. I kaféen har vi utstillinger og salg av blant annet div. gårdsprodukter. Vi arrangerer forskjellige kurs. Vi har 12 overnattingsplasser. 

Vi dyrker økologiske grønnsaker, urter og bær. Brygger vårt eget øl og arrangerer forskjellige kulturarrangementer. Sentralt i alt vi gjør er kjærlighet for økologisk, bærekraftig, ren og sunn mat, nærhet til dyr og natur, oppmerksom tilstedeværelse og ro. VELKOMMEN! 

Vi har åpent hver torsdag fra klokken 12-19 og hver 1. søndag i måneden fra kl. 13-17. Enkelte torsdager har vi temakvelder og åpent til kl. 22. Følg med på Facebook HER. Vi serverer økologisk og kortreist hjemmelaget mat, samt tilbyr bed and breakfast.

Ta kontakt: 
TLF: 33396917 - 90068597
E-post : post@sukkegard.no
Nettsted: http://www.sukkegard.no/