Tweet This
Back to All Events

UNGDOMMENS KULTURMØNSTRING - Nøtterøy Kulturhus

Lurer du på hva Nøtterøy og Tjømes ungdommer driver med bak din rygg? Er du klar for å få bakoversveis og tårer i øyekroken? Vil du få et nytt perspektiv på hva kultur kan være? Da bør du komme på UKM 2015.

Denne dagen får du en variert kulturopplevelse, både på scenen og i foajeen. Det er mulighet for å komme og gå som man vil, og programmet vil bli frigjort i god tid, slik at man har mulighet til å plotte ut sine favoritter. Vi mener selvfølgelig at alle er favoritter og oppfordrer til at du blir værende med oss hele dagen.

UKM produseres i sin helhet av ungdom mellom 13 og 20 år fra Nøtterøy og Tjøme.

Nøtterøy kommunes kulturstipend blir delt ut i forbindelse med UKM.

Billetter kjøpes i døra. 
PRIS: 
Voksne: 50,-
Ungdom: 0,-
Barn: 0,-

LØRDAG 14. MARS
KL. 14:00