Tweet This
Back to All Events

Torgeir Waldemar - Nøtterøy Kulturhus

Da han varmet opp for Sivert Høyem ble både vi og alle andre i salen bergtatt. Der og da bestemte vi oss for én ting – Torgeir Waldemar bare måtte vi få en egen konsert på foajescenen vår. Nå har vår vilje skjedd og vi gleder oss til en kveld det vil gå gjetord om. Det er vi helt sikre på.

2 år etter han ga ut sin kritikerroste EP kom det selvtitulerte albumet Torgeir Waldemar. Et stemningsskapende, genuint og helstøpt album som har trollbundet både kritikere og fans. Torgeir Waldemar har fått yatzy i både femmere og seksere, den mørke blandingen av americana og folk høster applaus både i Norge og utlandet.

Han har turnert med selveste Wovenhand i Europa, varmet opp for Sivert Høyem under hans Norgesturné og samarbeidet med flere av landets største artister. Nå står han på egne bein, og du verden som han står. Vi gleder oss til en stemningsfull kveld med låter som får hårene til å reise seg på armen.

TORSDAG 12. MARS
KL. 20:00

Voksne: 250,-
Student: 200,-
Obos: 200,-

Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER.