Tweet This
Back to All Events

Forfattermøte: Tom Kristensen - Tønsberg og Nøtterøy Bibliotek

FORFATTERMØTE: TOM KRISTENSEN

Torsdag, 12. Mars 2015
Klokka: 19:30 - 20:30

Sviket mot unge nordmenn
Tre av forfatterens romaner og temaer vil stå sentralt når Tom Kristensendukker opp som Tunsberg Litterære Selskaps gjest i biblioteket: «Profitørene», «Dypet» og «Dødspakten». I de tre ulike romanene beskriver Kristensen hvordan Norge har behandlet unge nordmenn som har risikert livet i fedrelandets tjeneste.

Norske myndigheter sviktet krigsseilerne etter 1945, de sviktet dypdykkerne som risikerte livet i Nordsjøen for å sikre landets tilgang på olje og gass, og de er i ferd med å svikte de norske soldatene som har risikert livet i kamp for fred i Libanon og Afghanistan.

Arrangement i samarbeid med Tunsberg Litterære Selskap.
Billetter kr 100 selges ved inngangen
salg av forfriskninger ved With bok & kaffe fra kl. 19.00-19.30).
Sted: Ruinene