Tweet This
Back to All Events

LYRIKKLUNSJ: INGER HAGERUP I ORD OG TONER

 Strofe med vinden – Inger Hagerup i ord og toner.

Med Iselin Alme, med tonefølge fra Vilde Alme på cello. Iselin Alme har en allsidig karriere som utøvende kunstner; som skuespiller, musikalartist, sanger (mezzosopran) og danser. I «Strofe med vinden» tar hun oss med inn i Inger Hagerups magiske verden. Gjennom fremførelse av Hagerups dikt, ispedd anekdoter og hendelser fra forfatterens liv, blir vi bedre kjent med både Hagerup og Alme.

Alme forteller om sterke sommerminner fra barndommen, tilbragt med Hagerup- familien. Vakkert cellospill står Vilde Alme for. Til daglig befinner hun seg i Oslo hvor hun tar en Bachelor-utdannelse ved Barrath Dues musikkinstitutt.

Anbefales hvis du liker: lyrikk, anekdoter, cello, Hagrup. 
Arrangør: Poesiparkens Venner

Hvor? Kuturhuset Bølgen, Larvik. Billetter kan kjøpes HER. Fra 225,- til 275 ,-