Tweet This
Back to All Events

Egner Cabareten i Nøtterøy Kulturhus

Egner Cabareten består av en slags greatest hits med figurer og sanger Torbjørn Egner har skrevet om og laget melodier til.

Møt Bakermester Harepus, Bakergutten, Ole Brumm og Nasse Nøff; som Egner fikk oversatt til norsk. Vi møter Karius og Baktus, Kaptein Sorte Bill, Politimester Bastian, Stabbursmusa og reven. Det er nesten så man må klype seg i armen når man får møte alle disse kjente figurene på en gang, det må i hvert fall Vesle Marit som tror hun drømmer.

Egners dannelsesprosjekt startet med lesebøker for skolen og noen av hans første historier var om en kar som het Ola Ola Heia, en representant for bygdenorge og hans byvenninne Vesle Marit. Disse to figurene binder Cabareten og Egners figurer sammen i en reise i hans eventyrunivers. Arr.: Egal Teater

Billetter selges via Billettportalen. 185,- inkl. serviceavgift.