Tweet This
Back to All Events

Per Fugelli til Larvik med foredraget: LIVET, SKAL VI DANSE?

Livet, skal vi danse? Foredrag med Per Fugelli. Han er en av landets mest anerkjente offentlige stemmer. Livet gjennom har han slåss for et raust og rettferdig Norge. De siste fem årene har han hatt kreft som kommer og går. 

I dette foredraget ønsker han å skape nysgjerrighet rundt det han selv kaller de fem grunnstoffene i livet. Selve byggestenene som har gitt ham et godt nok liv, frisk og som syk.

Per Fugelli er lege og professor i sosialmedisin ved Universitetet i Oslo. I hans egenpresentasjon på Universitetets nettsider står det: «Både i forskning og undervisning er han opptatt av hvordan fordeling av makt og goder i samfunnet påvirker menneskenes helse. Det dreier seg ikke bare om makt og goder i økonomisk forstand, men også om fordeling av verdier som trygghet, frihet og verdighet.»
 

Bølgen Storsalen Lør 07.Feb, Kl. 18:00
Pris fra 125.00 - 250.00 NOK
Billetter kan kjøpes HER. 

Anbefales hvis du liker: Tankevekkende, inspirerende og morsomme foredrag.
Arrangør: Bølgen kulturhus

Earlier Event: February 6
Konsert: Orango på Total Scene