Tweet This
Back to All Events

SVEN BERTIL TAUBE & GÖRAN FRISTORP

Göran Fristorp og Sven Bertil Taube - i Nøtterøy Kulturhus 2015!

Göran Fristorp regnes som en av Skandinavias ledende singer-songwriters, med eminent gitarspill, fantastisk røst og en enorm allsidighet. Sven-Bertil Taube er også en favoritt på visescenen, både via hvordan han representerer musikken til faren Evert Taube, og via tolkningen av poeter som Carl Michael Bellmann, Nils Ferlin og Mikis Theodorakis.

Her for seg har de gjort seg bemerket på den skandinaviske musikkscenen. Sammen er de to av de fremste forvalterne av den svenske visearven. Med Taubes personlige tolkninger av Taube-materialet og med Fristorps virtuositet og intensitet skaper de visemagi.

Få tak i billetter via Billettportalen HER. Fra 350,- til 395,-

Earlier Event: February 5
Marinemusikken med Catharina Chen
Later Event: February 6
Konsert: Orango på Total Scene