Tweet This
Back to All Events

Heine Totland & Gisle Børge Styve - Nytt Show - Nøtterøy Kulturhus

Gisle Børge Styve og Heine Totland er tilbake med NYTT SHOW der de byr på mye musikkgalskap. Både Styve og Totland er meget dyktige artister og begge har utvilsomt komisk talent. Dette blir en aften spekket med musikk og sang av høy kvalitet ispedd herlig humor.

På grunn av høy konsertaktivitet og premiere på nytt show i Bergen primo november, ble konserten i Nøtterøy Kulturhus 30. oktober 2014 flyttet til 28. februar 2015. Publikum som har billett 30. oktober 2014 kan bruke billetten på ny konsertdato, eller få refundert billetten (dette må da gjøres innen 20. november 2014).

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren “He Ain ́t Heavy”, som senere har blitt et av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsert- program. Deres humor og musikalitet har rett og slett tatt folk med storm. Gisle Børge Styve er for de fleste kjent som pianist i Beat for Beat på NRK, en av tidenes største norske programsuksesser.

Mange vet at han er en aldeles framifrå pianist, men alle er ikke like klar over at han også synger svært bra, og at han har et stort komisk talent. Heine Totland er en av landets fremste sangere, og en fremragende entertainer. Han var i sin tid med å starte “Gli Scapoli”, har hatt hovedroller i flere musikaler, og flere husker han som programleder i programserien “Det norske måltid” på TV2.
 

LØRDAG 28. FEBRUAR KL. 20:00

Voksne: 350,-
Honnør: 320,-
Student: 320,-
Obos: 300,-

Billetter kan kjøpes via Billettportalen HER