Tweet This
Back to All Events

KOMPLOTTET med Kåre Conradi (Riksteatret)

Kåre Conradi i glitrende psykologisk maktspill. Riksteatret får norgespremieren på Joe Penhalls velkomponerte teaterstykke – underholdende og intelligent skrevet av en dramatiker som vet hvordan han skal overraske publikum og lure dem trill rundt. Her er det snakk om å strekke seg meget langt for å få en god historie. Siden urpremieren på Royal Court Theatre i London i 2004 er Komplottet blitt spilt på scener over hele Europa.

–Jeg kunne ikke si annet enn «ja takk» da Ellen Horn tilbød meg hovedrollen som talkshowkjendisen i denne britiske teatersuksessen, sier skuespiller Kåre Conradi, som skal ut på sin første store turné med Riksteatret. Med seg eller mot seg i dette komplottet har han Ulrikke Døvigen og Tov Sletta. Hvem som lurer hvem, får du se hvis du kjøper billett.

Opplev mer: Velkommen til dialogsamtale etter forestilling!
Komplottet stiller etiske spørsmål om dine og mine medievalg, og i samarbeid med Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening inviteres det til samtale.

Varighet: 15-20 minutter. Start 5. minutter etter forestillingsslutt på Sanden Scene.

Samtalen ledes av ansvarlig redaktør i Østlands- Posten, Terje Svendsen. 

På scenen: Kåre Conradi, Ulrikke Døvigen og Tov Sletta.

Billetter fra 345,- - 425,- finner du HER