Tweet This
Back to All Events

MR. TOURETTE OG JEG 2.0 - Foredrag med Pelle Sandstrak

Endelig er den her, den etterlengtede og frittstående oppfølgeren til den klassiske ”Mr. Tourette og jeg” – som også har fått fantastiske publikumsreaksjoner. Pelle Sandstrak har vokst opp med tourettes syndrom og er opptatt av hva som egentlig er normalt.

Pelle Sandstrak er en svært populær foredragsholder som reiser rundt i Skandinavia, Europa og Nord-Amerika med foredraget ”Mr. Tourette og jeg”, som vi presenterte i Kulturhuset i 2013. Nå kommer altså den frittstående oppfølgeren ”Mr. Tourette og jeg 2.0”. Foredraget foregår i et enormt tempo, bare avbrutt av applaus, gapskratt og dype sukk – ingen forlater lokalet uberørt.

Fokus denne gangen er på motivasjon og på å hjelpe. Foredraget har flere ”direkte fra livet”-eksempler, treffende assosiasjoner og unike insider-tips. Pelle skisserer et liv styrt av impulser, tics og tvang samtidig som han viser at det er mulig å kompensere for symptomene.

Pelle er opptatt av at livet er en berg- og dalbane. Han går det perfekte livet i sømmene og oppfordrer hver og en av oss til å ikke frykte det som er annerledes, men heller å ta vare på vår egen og andres unike særegenheter – i privatlivet som i arbeidslivet. I ”Mr. Tourette og jeg 2.0” får vi først og fremst høre om det håpefulle budskapet om hvordan vi kan styrke sjelen vår og oppnå holdningen: Så frisk som jeg vil være!

Kjøp billetter til foredraget i Nøtterøy Kulturhus HER. Fra 300 - 350 ,-

Earlier Event: January 30
Admiral P: Konsert på Støperiet
Later Event: February 3
Forfatterlunsj: Sandefjord Bibliotek