Tweet This
Back to All Events

MOVEMENTS - Musikk- og danselinja ved Thor Heyerdahl


Musikk- og danselinja ved Thor Heyerdahl videregående skole har igjen gleden av å invitere til forestilling i Bølgen Kulturhus. Vi gleder oss til å presentere årets forestilling, og vi er stolte av våre talentfulle og entusiastiske ungdommer.

Movements, oversatt til bevegelser, er et vidt begrep, og det kan tolkes i mange retninger. Bevegelse i musikk og dans, bevegelse i tid, eller emosjonelle bevegelser. Vi har valgt å la musikken og dansen komme i første rekke, så er det opp til hver enkelt å finne sin tolkning av tittelen.

Repertoaret på årets forestilling spenner fra barokk til nykomponert musikk, via norske toner, klassiske høydepunkter og rock. Du får i tillegg høre mange ulike ensemblesammensetninger. Dette er en variert forestilling som inneholder mye flott musikk og vakker dans!

Anbefales hvis du liker: Å se og høre talentfull ungdom med masse spille- og danseglede.

Forestillingene vises på Bølgen Kulturhus i Larvik ved følgende tidspunkt:
Tor 12.2 18:30 
Fre 13.2 18:00 

Fre 13.2 20:00 

Billetter koster 220,- og kan kjøpes HER.