Tweet This
Back to All Events

Admiral P: Konsert på Støperiet

Admiral P har toppet singellistene gang på gang siden gjennombruddet i 2011, og  24. november slapp han sitt debutalbum som har fått tittelen Selvtillit & Tro. Den fjorten låter lange platen tar lytteren med på en liten reise gjennom de ulike stilene som finnes innenfor reggaemusikken.

Admiral P slo gjennom i 2011 med låten “Snakke Litt” og har siden den tid spredt reggaemusikken rundt i landet via flere store hitlåter og utallige konserter. Nå er han endelig klar til å slippe debutalbumet Selvtillit & Tro.
- Målet mitt med albumet er å kunne inspirere både store og små til å tro på seg selv, være positive og ikke være redde for å være seg selv, feile eller prøve nye ting uansett hva andre skulle si og mene, sier Admiral P.

Selvtillit & Tro er produsert av Carl Hovind og på flere av låtene har Admiralen med seg musikere fra sitt faste liveband The Global Citizen Band. Her blander Admiral P reggae med roots, dancehall, one drop, rubb a dubb, ska, rock steady, jazz, punk og blues. Han viser en helt unik måte å mikse moderne elementer inn i den tradisjonelle reggaemusikken. De fjorten låtene på albumet inkluderer noen av Admiralens tidligere hits og blant gjestene finnes OnklP, Nico D og Kjartan Kristiansen (DumDum Boys).

- “Hatere” er et godt samarbeid med min gamle venne Admiral P. En old school dancehall-låt om folk som ikke kan unne andre noe godt fordi de ikke har det godt med seg selv, forteller OnklP om sitt bidrag på albumet.
Norsk-afrikanske Philip “Admiral P” Boardman vokste opp i morens hjemland Zambia før han flyttet til Norge som trettenåring. Musikken ble tidlig en viktig del av livet hans via morens reggaeplater, og helt siden 1999 har Admiralen spredt reggaemusikken gjennom utallige spillejobber på utesteder, festivaler, veldedighetsarrangementer og lignende. Vinteren 2011 slapp Admiral P EP’en Jobber Overtid. Førstesingelen ”Snakke Litt” ble hans store kommersielle gjennombrudd, gjorde han fortjent til Spellemanns-nominasjon for Årets Hit, og solgte 12xPlatina. Videre fikk han stor suksess med hitsinglene ”Spinnvill” (Platina), ”Kallenavn” (13xPlatina) og ”Skakke Gi Opp” (Platina), og i 2013 vant han pris av MTV for Best Nordic Act.

I begynnelsen av 2014 signet Admiral P til Universal Music via Knirckefritt og ga ut sin første singel på nytt plateselskap fredag 9. mai. “Engel ft. Nico D” toppet VG-lista og ble en av sommerens største hits etterfulgt av klubblåten “Allergi“. Admiralen albumdebuterte i november med den fjorten låter lange Selvtillit & Tro.

OBS: 18 års aldersgrense. Ved å ha med verge over 25 år, og levere utfylt og signert vergeskjema, kan ungdom mellom 14 og 18 år nå få oppleve Admiral P! Vergeskjema kan lastes ned her eller hentes i kommunens servicesenter.

Billetter kjøpes på Billettportalen, fra 245 - 300 kr.