Tweet This
Hytte-tjome-insta-01-mer-fra-vest-1O2A2972.jpg

 

 

Eiendom / Fritidsbolig til salgs / Fra FINN.no og eiendomsmeglere samt private annonsører

Denne siden er under fornyelse. Lanseres vinter 2019

Enerett bruksrett i uke 22 i hytte 35 + 2 tillegssuker - nyt ferien, kun hent nøkkel når du kommer og slipp å tenk på ve

Bruksrett: Ved kjøp av ukesandel 22 i hytte 35 har man tilknyttet enerett til bruk av hytte 35 i uke 22 hvert år tilleggsuker vår/vinter som rullerer på omgang fra år til år. Se vedlagt oversikt på tilleggsuker.

Eksklusiv bruksrett i uke 24 i hytte 3 + 2 tillegssuker. Hent nøkkelen på hotellet, og la sameiet ta seg av vedlikeholde

Adkomst. Det tar ca. 2 timer å kjøre fra Oslo til Tjøme, avhengig av trafikk og hvilken del av Oslo du kommer. Kjør gjennom Tønsberg sentrum, og følg skiltingen til verdens ende. Ta av til Scandic Havna hotell ca. 3 kilometer før du kommer til verdens ende.

Tjøme/Hvasser - Fritidseiendom med meget flott og frittliggende beliggenhet. Nydelig utsikt og gode solforhold.

Eiendommen ligger høyt og fritt i et veletablert og meget populært område på Hvasser. Eiendommen har meget gode solforhold og svært god utsikt innover Oslofjorden. Hvasser er sommerøya fremfor noen annen, og kjent for sin unike kontakt med skjærgården og havet. Hvassers sentrum, Sandøsund, ligger i gangavstand fra eiendommen.


Fritidseiendom med tomt på over 4 mål - flott sjøutsikt - svært gode solforhold! !

Hytte med alt på en flate. Høyt og fritt beliggende med svært gode solforhold og flott sjøutsikt. Hytta har enkel hyttestandard med tregulv og panel på vegger og i himlinger. Eiendommen har ikke innlagt vann. Det er utedo.


Storholmen i Mefjorden - Lekker, stor hytte i 1. rekke fra 2005 - Innvendig "makeover " i 2018 - Flott sjøutsikt, brygge

Velkommen til et fantastisk landsted for storfamilien. Et sommerparadis med myk grønn plen, varme svaberg og intim strand. Nyt sommeren med bading, bølgeskvulp og krabbefiske. Lytt til det milde suset i tretoppene. Kjenn roen senke seg og føl Storholmens vakre natur. Dekk bordet til barn og barnebarn - her er det plass til alle.


Unik mulighet ! Strandhytte mellom Larvik og Sandefjord !

Unik fritidseiendom med egen sandstrand flott beliggende i Håkavika mellom Sandefjord og Larvik. Det er uhyre sjelden at slike eiendommer kommer for salg.