Tweet This

Nordgardsetra - Program sommer 2018

Plakater_Nordgardsetra_2018.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program sommeren 2018 NB! Det er bomavgift på veien hvis du ønsker å kjøre helt frem til 4H setra. Kontaktinformasjon: Daglig leder Helene Bøe Andersen tlf. 975 37 212, e-post nordgardsetra@gmail.com Beliggenhet: 1,5 km fra Vindfjelltunet Nordgardsetra 4H Seter Oppdatert program og utfyllende informasjon om alle tilbudene finnes på: http://4h.no/vestfold/nordgardsetra-4hseter/ 23. juni Åpning av setersesongen og ny Tussesti 24. juni Gudstjeneste med barnedåp. Liv Kristin Aasestad spiller fele 30. juni Bakerovnskurs 01. juli Skogdag. Spennende aktiviteter for barn i alle aldre 07. juli Dølahestens dag med Vestfold Dølahestlag 08. juli Barnas dag. Aktiviteter med 4H Vestfold, ansiktsmaling med Monica Opsahl Braathu og mye mer 14. juli «Kampen mot bjørnen». Tor Bjørvik tar oss med på tur til bjønnestilla og forteller om bjønnejakt i gamle dager. Triola spiller og synger. 15. juli Ystedag, kom til seters og opplev videreforedling av melk. 21. juli Nyttevekster i Naturen. Kurs med Anne fra Auen urtegård Einar Berntsen underholder med visesang 22. juli Barnas husflidsdag med Larvik husflidslag. Annas angora og Eva Lie farger garn. 28. juli Seterjentenes frierdag. Skryt og lyg fra setrene ved Hans Sjulstad og Nils Røsholt Lågendølene spiller 29. juli Olsok, gudstjeneste og trekkspillmusikk 04. august Smi- og snekkerdag: Ragnar Kleiv lager kniver, smir knivblader. 05. august Gråtasslauget kommer og drar på date med Tassemusa 11. august Bakstehelg for store og små med Bygdekvinnelaget Kongsberg Trekkspillklubb 12. august Bakstehelg for store og små med Bygdekvinnelaget 18. august Bjørn Bergene selger grønnsaker 19. august Markedsdag, utstillere fra fjern og nær Setra holder åpent for servering kl. 11.00 – 16.00 hver dag i hele skolens sommerferie. Salg av setervafler, sveler, kaffe og mye annet godt. Rømmegrøt i helgene eller ved forhåndsbestilling. Plakaten blir sponset av: Lik oss på Facebook! https://www.facebook.com/Nordgardsetra4hSeter